2012-04-14

Aaltonen Gruppen växer !

Jim Aaltonen Åkeri AB växer och har sedan första kvartalet 2012 även tagit in Compass/Com East AB i samma bolags grupp, under namnet Aaltonen Special AB och från nu jobbar dessa båda systerbolag parallellt under samma hemsida och gemensam trafikledning. Detta gjort i första hand för att ytterligare effiktivisera logistik planering och erbjuda större kapacitet, Aaltonen Åkeri har sin tygdpunkt som tidigare med kranbilar i Mälarregionen och Aaltonen Special AB har mer inriktning på special marknaden. Har ni behoven har vi lösningarna, lyft på luren så lyfter och transporterar vi resten!

 

 

SENASTE NYTT
2015-01-30 Vår man i Nyköping Lasse Gripenbert

Nu kan ni nå oss direkt i Nyköpings området via Lasse, han nås på mobil 076 145 6050, så kan …

Läs mer..
2013-01-16 Nytt år och nya utmaningar!

Direkt efter alla Jul & Nyårs helger åkte vi över till Estland för att lasta en Delta 54 som skulle …

Läs mer..